28. feb, 2016

Har räknat...

.....fel på 1 dag! Idag är Mindy på dag 58 och skulle valparna komma nu är det ingen fara. Jag hoppas att hon går några dagar till och får småttingarna en vardag, gärna på dagtid! Allt är framplockat för födseln, handdukar tvättade, valpsängen renbäddad så nu är det bara att vänta 😃. Magen är som en Bongotrumma och Mindy stönar och stånkar, lilla gumman. Aptiten är inte på topp så nu blir det mycket gott, kokt kycklinglever, oxhjärta, leverpastej och annat gott att fresta med många gånger om dagen. 

Det känns bra att valpköparna är förväntansfulla och verkligen är intresserade att följa Mindys och min resa fram till den stora dagen. Känner absolut att jag har valt rätt familjer till de små 💖

Jag ryser i hela kroppen av glädje när jag tänker på vad jag ska få vara med om! Födsel, utveckling, när de öppnar ögonen, börjar tulta runt, lek och bus och ALLT. Varje dag i minst 8 veckor kommer vara en upplevelse. När den dagen kommer då det är dags att släppa iväg de små kommer det säkert att fällas en och annan tår.

Senaste kommentaren

06.09 | 14:56

Hej
Tyvärr inte, har valpar just nu och tar inte emot besök mer än av de blivande ägarna.

06.09 | 11:45

Hej! Jag och min familj som består av min man och tioåriga dotter har så smått börjat leta efter en hundras som kan passa oss. Är det möjligt att få komma och göra ett besök och bekanta oss med rasen?

24.09 | 17:22

Ååå så söta de är❤️ Längtar såå tills vi får träffa de söta valpisarna !!

10.08 | 06:01

Så härligt att kunna följa Stellas utveckling och se vad som händer. Vi väntar med spänning! ❤️

Dela den här sidan