25. feb, 2016

Dag 54.....

....och allt är bra med Mindy. Äter, sover (mycket), följer med på lugna promenader och lunkar på som en liten anka! Kunde inte motstå att be en uppfödare från USA att titta på röntgenbilder och hon kunde räkna till 8 småttingar!!!!! Jösses!!! Om det nu stämmer! Se bild. 

Har vansinnigt många som hört av sig och vill köpa en valp, jag försöker så rättvist som möjligt att sortera bland dem. några var redan tingade långt innan parning hade skett så de var redan godkända och klara. Har sedan haft besök av några som var först på reservlistan, underbara familjer som jag vet att den lille/lilla kommer få det bra hos. Blir det nu mer än 7 så kan jag kanske göra en till lycklig! Svårt att meddela alla som förväntansfullt hört av sig att alla är sålda!

9 dagar kvar till 63 dagar! +- några dagar. de stora barnbarnen väntar och längtar, bra med hjälpredor när valparna flyttar ut i köket. Det blir liv och rörelser, mycket kiss och bajs som ska torkas bort, rent och fräscht ska det vara i valphagen! Inga smutsvalpisar här inte! Ett besvär som jag mer än gärna åtar mig, det är ju detta jag vill uppleva, och har längtat efter 😃. 

Senaste kommentaren

06.09 | 14:56

Hej
Tyvärr inte, har valpar just nu och tar inte emot besök mer än av de blivande ägarna.

06.09 | 11:45

Hej! Jag och min familj som består av min man och tioåriga dotter har så smått börjat leta efter en hundras som kan passa oss. Är det möjligt att få komma och göra ett besök och bekanta oss med rasen?

24.09 | 17:22

Ååå så söta de är❤️ Längtar såå tills vi får träffa de söta valpisarna !!

10.08 | 06:01

Så härligt att kunna följa Stellas utveckling och se vad som händer. Vi väntar med spänning! ❤️

Dela den här sidan