16. feb, 2016

Vilken härlig....

....känsla! Idag kände jag små rörelser i Mindys mage. En helt fantastisk upplevelse att få känna fjärilsfladdder i handen 💓. Jag skulle kunna ligga hela dagen med handen på magen och bara njuta av liven där inne. Mindy själv blir nu tyngre och vi har dragit ner på längden och sällskapen på promenaderna. Vi går i den takten hon orkar och vi stannar och hittar på lekar istället, köttbulleträd är spännande, godis gömda i ihåliga stubbar och gömda lite här och där är otroligt populärt. 

En dag som denna med strålande sol vill man vara ute länge i, så det blev en runda med alla tre och jag hann bara innanför dörren så ringer en vän och vill ha promenadsällskap. Ok, Diva och Mindy stannade hemma och Nova och jag hakade på. Skönt för Nova att få lite ensamtid med "mamma". Det behövs ibland att de får bara vara själva med mig, nyttigt att inte alltid gå med alla tre. 

Blir så upprörd över alla dessa smuggelhundar som det pratas mycket om nu! Hur ska man komma till rätta med detta? Stackars små liv, uppfödda i valpfabriker under miserabla förhållanden, transporterade Gud vet hur? Förvånande också att det finns människor som köper dessa hundar. Röda varningsflaggor över hela annonserna och ändå går de på detta! Köpa hund som överlämnas vid en parkeringsplats, de vet inget om föräldradjuren, har inte sett dem. Bara lämna över en valp hur som helst? Det finns inga seriösa uppfödare som säljer valpar på detta sättet! Rödljusen blinkar men inte tillräckligt? Kan inte riktigt tycka synd om dem när det sedan går åt skogen! Sjuk valp, dyra veterinärkostnader, hunden får avlivas och en snyfthistoria på Facebook. Snälla nån då? Ta och häng med, ta till er, och TÄNK! 

Nu kom Mindy och borrade ner sig jämte mig i soffan så nu ska jag känna på de små liven!   

Senaste kommentaren

06.09 | 14:56

Hej
Tyvärr inte, har valpar just nu och tar inte emot besök mer än av de blivande ägarna.

06.09 | 11:45

Hej! Jag och min familj som består av min man och tioåriga dotter har så smått börjat leta efter en hundras som kan passa oss. Är det möjligt att få komma och göra ett besök och bekanta oss med rasen?

24.09 | 17:22

Ååå så söta de är❤️ Längtar såå tills vi får träffa de söta valpisarna !!

10.08 | 06:01

Så härligt att kunna följa Stellas utveckling och se vad som händer. Vi väntar med spänning! ❤️

Dela den här sidan