13. feb, 2016

Nu går tiden...

....fort! Idag är Mindy i 7:e veckan och magen börjar runda till sig ordentligt. I mitten av veckan borde jag börja känna små rörelser. Tycker jag har känt något men det kan lika gärna vara tarmrörelserna, svårt att säga. Hon har fått tillbaka aptiten, äter utan att jag matar och fjäskar men får dela upp målen i tre mindre. Det är ju trångt där nu och äter hon för mycket kommer det upp igen 😖. Det är lite jobbigt för henne att komma till ro om kvällarna, byter sovställning och plats många gånger innan hon hittar rätt. Jag märker också att hon blir trött i slutet av promenaderna, sackar efter lite och vill inte springa som förut. Har full förståelse för henne, gravid eller dräktig, sak samma! Jag kommer att röntga Mindy runt dag 55-57 för att se hur många det är, kan vara bra att veta att alla har kommit ut. Vågar fortfarande inte ens gissa, vissa tikar får stor mage och få valpar, vissa liten mage och många valpar. Det beror på hur och var de ligger. Det är bara att vänta och se! 21 dagar +- 😃.

 Här har varit bad av tre urskitiga hundar, blötsnö, geggigt och grusvägen utanför är alldeles orange-brun av nåt bindemedel som bonden la på förrförra sommaren! Pälsarna på Diva och Mindy har antagit en gul-orange nyans som INTE går bort i badet hur jag än försöker. Magen och tassarna är naturligtvis värst. Måste fråga honom vad det var han la på vägen, ser ut som Nilen, samma färg, när snön smälter och när det regnar. Uppdatering om en vecka igen 👋

Senaste kommentaren

06.09 | 14:56

Hej
Tyvärr inte, har valpar just nu och tar inte emot besök mer än av de blivande ägarna.

06.09 | 11:45

Hej! Jag och min familj som består av min man och tioåriga dotter har så smått börjat leta efter en hundras som kan passa oss. Är det möjligt att få komma och göra ett besök och bekanta oss med rasen?

24.09 | 17:22

Ååå så söta de är❤️ Längtar såå tills vi får träffa de söta valpisarna !!

10.08 | 06:01

Så härligt att kunna följa Stellas utveckling och se vad som händer. Vi väntar med spänning! ❤️

Dela den här sidan