30. jan, 2016

Vecka 5.....

.....idag och allt är frid och fröjd. Nja, nästan allt om man utesluter att hon inte vill äta maten, och gärna vill bli matad! Det är inte mycket i matväg som duger nu inte. Har kokat kyckling med god buljong som jag blötte torrfodret med. Det var gott i två dagar, kycklingen alltså, inte torrfodret, det låg utsorterat jämte matskålen. Åkte och köpte RC's valpfoder och valpmousse, gott i två dagar! Imorgon ska det kokas nötfärs och mortlars torrfoder, kan det duga? Det är ju viktigt att hon får i sig det hon och fostren behöver, det går inte an med bara proteiner i form av köttbullar, korv och skinka. Jodå, Mindy tycker det går bra, men inte jag och veterinären! 

Ingen större skillnad på magen än, men det kan dröja någon/några veckor till innan den växer på sig. Jag ska börja mäta hennes magomfång om någon vecka och se hur mycket hon ökar. Det är inte klokt vad veckorna har gått fort, dag 29 idag och inne i vecka 5, alltså 34 dagar kvar +- några dagar. 

Idag har varit stora badardagen, tre som har badat, tre har fönats, tre har borstats så nu är jag lagom mör i armar, nacke och rygg. Men, så måste man ju ut också! Leriga vägar! Japp, det var att duscha 12 tassar och tre magar, föna och borsta lite igen! Tvätta ändalykten på Mindy också, liiiite kladdig i magen av mat och hormoner. Skicklig? är hon, lyckades slänga upp en liten klutt på ryggen, hur gick det till då? Hon kan allt den bruden 😃😉😖! 

Senaste kommentaren

06.09 | 14:56

Hej
Tyvärr inte, har valpar just nu och tar inte emot besök mer än av de blivande ägarna.

06.09 | 11:45

Hej! Jag och min familj som består av min man och tioåriga dotter har så smått börjat leta efter en hundras som kan passa oss. Är det möjligt att få komma och göra ett besök och bekanta oss med rasen?

24.09 | 17:22

Ååå så söta de är❤️ Längtar såå tills vi får träffa de söta valpisarna !!

10.08 | 06:01

Så härligt att kunna följa Stellas utveckling och se vad som händer. Vi väntar med spänning! ❤️

Dela den här sidan