9. jan, 2016

Snö, snö....

....och mera snö! Nu är vi snart helt insnöade här på Ekebiten. Mannen har fått skotta gångar i trädgården så att hundarna kan ta sig fram, de drunknar i snön annars. I skogen tar de sig knappast fram längre om det inte finns traktorspår. Isklumpar bildas mellan trampdynorna så det blir att stanna och pilla bort med jämna mellanrum. Vår tack! Varken jag eller hundarna är snöälskare, 1 dm det räcker!

Denna helgen är det My Dog i Göteborg. Tanken var att åka dit men ställde in p g a snöovädret. Bilen går ändå till Göteborg imorgon, Lillungen (4-åriga barnbarnet), fick biljetter till Disney on Ice i julklapp och det FÅÅR vi ju inte ställa in. Mannen är snäll och följer med som chaufför, varken dottern eller jag vågar köra 😉.

Om det är som jag hoppas så är Mindy inne i 2:a veckan idag. Än går det inte säga att hon är eller inte är dräktig. Men, nog tycker jag att hon, som förra gången, är lite slö och vill ligga nära, nära. Jag hoppas att vi inte ska göra eventuella valpköpare besvikna denna gången. Fast, det blir som det blir, naturen råder man inte över! Hon är min älskade lilla hund och bara hon har det bra så är allt bra 💖.

Senaste kommentaren

06.09 | 14:56

Hej
Tyvärr inte, har valpar just nu och tar inte emot besök mer än av de blivande ägarna.

06.09 | 11:45

Hej! Jag och min familj som består av min man och tioåriga dotter har så smått börjat leta efter en hundras som kan passa oss. Är det möjligt att få komma och göra ett besök och bekanta oss med rasen?

24.09 | 17:22

Ååå så söta de är❤️ Längtar såå tills vi får träffa de söta valpisarna !!

10.08 | 06:01

Så härligt att kunna följa Stellas utveckling och se vad som händer. Vi väntar med spänning! ❤️

Dela den här sidan