27. nov, 2015

Vad hände.....

......med senaste inlägget? En massa konstiga krumelurer så nu tog jag bort det. Innehållet i stort sett var att jag har haft besök av två Kennelkonsulter i måndags. De hade bara positivt att säga, trevliga, glada fina hundar, bra boende mm mm. Alltså inget att anmärka på 😊.  

Anar att det inte är långt kvar till löp nu. Diva och Mindy är vääääldigt intresserade av varandras bakändor! Äter som hästar och det är typiskt för dem att lägga upp ett förråd innan det går över i halvsvält vid löp. Försöker denna gång att inte planera för mycket. Fick ju ta en hård smäll och lärdom av förra dräktigheten. Jag kan ändå inte stoppa tankarna från att löpa amok i huvudet! 

Förra kullen skulle jag namnge efter ett Hawaii-tema och den lille som inte fick vakna upp döpte jag till Wiki-Wiki Boy. Den här blir nog en Dream-kull! Jag har ju drömt om det här så länge. Det finns många fina sångtitlar med ordet Dream som skulle passa både tjejer och killar.

Ja, ni ser, nu löper tankarna för långt igen, åter till verkligheten, alltså städning! 

Senaste kommentaren

06.09 | 14:56

Hej
Tyvärr inte, har valpar just nu och tar inte emot besök mer än av de blivande ägarna.

06.09 | 11:45

Hej! Jag och min familj som består av min man och tioåriga dotter har så smått börjat leta efter en hundras som kan passa oss. Är det möjligt att få komma och göra ett besök och bekanta oss med rasen?

24.09 | 17:22

Ååå så söta de är❤️ Längtar såå tills vi får träffa de söta valpisarna !!

10.08 | 06:01

Så härligt att kunna följa Stellas utveckling och se vad som händer. Vi väntar med spänning! ❤️

Dela den här sidan