17. okt, 2015

10 år sedan.....

.......tankarna på en liten hund började slå rot i huvudet. Skulle ju gå ner och arbeta 50 % p g a min whiplashskada, kroppen orkade nu inte mer. Nu var det dags, dottern hade sedan hon var liten tjatat om en hund men, nej, inte med heltidsarbete och två barn. Och, nej, jag var ingen hundmänniska, jag var en kattmänniska (trodde jag!). Men nu när båda barnen hade flygit ut och vi hade äntligen fått tag på drömhuset "lite på landet", då var det dags för ett promenadsällskap. Rundringningen började: Hej, har du några valpar till salu eller väntar du valpar? Fjärde försöket blev svaret från en jättetrevlig kvinna att hon har nio st som var två dagar gamla! Herregud, jag blev eld och lågor! Vi bestämde att jag skulle åka ner till utställningen i Växjö och hälsa på henne, Anette, Buenazo's kennel, och träffa hennes hundar. Där nere blev t o m mannen helt förälskad i dessa underbara Havanaiser och vi blev godkända som valpköpare. Fem veckor senare gick bilen mot Kvidinge och där i valplådan blev lilla Diva vår! Underbara, fina, snälla, speciella Diva, så vi älskar dig! 

Nu, 10 år senare finns det tre hundar här i huset, Nova, lilla Pudeln, som blev kvar hos oss när dottern flyttade till Falun och Mindy, Havanais, som jag fick förtroendet att överta från Divas uppfödare. En sån liten pussgurka, snygg, trygg och rolig. Till på köpet så är jag sedan 6 år tillbaka Allmänlydnadsinstruktör och Rallylydnadsinstruktör! Och, är registrerad uppfödare av dessa underbara Bichon Havanaiser! Jag, som trodde jag var kattmänniska!!??

Grattis igen älskade Diva 💗💗💗 10 år 💗💗💗  

Senaste kommentaren

06.09 | 14:56

Hej
Tyvärr inte, har valpar just nu och tar inte emot besök mer än av de blivande ägarna.

06.09 | 11:45

Hej! Jag och min familj som består av min man och tioåriga dotter har så smått börjat leta efter en hundras som kan passa oss. Är det möjligt att få komma och göra ett besök och bekanta oss med rasen?

24.09 | 17:22

Ååå så söta de är❤️ Längtar såå tills vi får träffa de söta valpisarna !!

10.08 | 06:01

Så härligt att kunna följa Stellas utveckling och se vad som händer. Vi väntar med spänning! ❤️

Dela den här sidan