12. okt, 2015

Sitter här.....

...i soffan och pustar ut....igen....efter gårdagens "bergsklättring" i Hovslätt! En underbar, härlig, lång fast jobbig hundpromenad ihop med tre andra Havanaisägare. Sju hundar som sprang lösa och klängde och klättrade över broar, spångar och branta backar. Tänk om man hade den energin och orken! Inte en hund var andfådd, men vi människor skulle gärna tagit emot en flaska syrgas när vi äntligen kom upp till slutmålet 😁. En välbehövlig fika och rast innan nedstigningen satt fin-fint. 

Hemma väntade en nästan färdig middag, mannen gjorde höst i trädgården, men hann att laga maten! Tacksam för det 😃....behövde ju vila!

Läste en insändare, som gjorde mig arg, ledsen och halvt tokig, på en Havanaissida. Innan man skaffar sig hund tycker jag att man ska ta reda på det mesta, bl a vilka lagar och regler det finns för hundägande. Om inte annat så pratar vi (iaf vi på våran klubb) om det på teorilektionerna. Inlägget var om att ha hund inlåst i en BUR när man lämnade den ensam hemma! NEJ, absolut förbjudet! Hur kan man komma på tanken? Återigen, om man sätter sig in i saker och ting är det lättare att bli en bra hundägare! Nu för tiden är det ju så lätt att få information över nätet. Vi uppfödare kanske ska informera mer? Kanske att jag som instruktör är något "skadad" och tycker att det finns nog så viktiga saker att informera om? Skötsel, pälsvård mm är jätteviktigt, MEN, ansvaret som ägare är lika viktigt, eller hur? 

Senaste kommentaren

06.09 | 14:56

Hej
Tyvärr inte, har valpar just nu och tar inte emot besök mer än av de blivande ägarna.

06.09 | 11:45

Hej! Jag och min familj som består av min man och tioåriga dotter har så smått börjat leta efter en hundras som kan passa oss. Är det möjligt att få komma och göra ett besök och bekanta oss med rasen?

24.09 | 17:22

Ååå så söta de är❤️ Längtar såå tills vi får träffa de söta valpisarna !!

10.08 | 06:01

Så härligt att kunna följa Stellas utveckling och se vad som händer. Vi väntar med spänning! ❤️

Dela den här sidan