6. sep, 2015

Det är dags....

...att gå vidare. Mindy är nu sitt gamla jag igen och jag har kommit över den värsta sorgen över lille valpen också. Efter mycket funderande, samtal med veterinär och peppning från Moccas underbara ägare, Karin på Callunavia's kennel, så har jag bestämt att Mindy och Mocca ska mötas vid nästa löp i december. Mindy kommer att bli en bra liten mamma, det visade hon när hon fick den lille. Instinkterna tog vid med en gång, avnavlade, tvättade och tog hand om valpen som om hon aldrig hade gjort annat. Klart att hon sörjde killen, inte lätt att förstå vart den sen tog vägen. 

Fick tungt erfara baksidan av att vara uppfödare, inte alldeles enkelt när det sorgliga inträffar, och speciellt inte när det var första gången för både Mindy och mig och när det bara var en valp. Men nu håller jag tummarna igen och hoppas på en lyckad parning och fina små knottar 🍀🍀🍀

Senaste kommentaren

06.09 | 14:56

Hej
Tyvärr inte, har valpar just nu och tar inte emot besök mer än av de blivande ägarna.

06.09 | 11:45

Hej! Jag och min familj som består av min man och tioåriga dotter har så smått börjat leta efter en hundras som kan passa oss. Är det möjligt att få komma och göra ett besök och bekanta oss med rasen?

24.09 | 17:22

Ååå så söta de är❤️ Längtar såå tills vi får träffa de söta valpisarna !!

10.08 | 06:01

Så härligt att kunna följa Stellas utveckling och se vad som händer. Vi väntar med spänning! ❤️

Dela den här sidan