25. apr, 2017

Nu är de små....

...inne på sin sjätte levnadsvecka och de växer och utvecklas som de ska. De äter "vanlig" mat 4-5 ggr om dagen med god aptit. Emellan målen letar de upp den numera ganska ovilliga mamman för att få sig lite välling och ligga och gosa lite. Mindy är nu ganska trött på sina valpar och lämnar gärna över dem till Viola som är den bästa lilla extramamma som skådats 😄. Tänder börjar komma fram på dem allihop, vassa som rostaggar så inte är det konstigt om Mindy inte vill amma dem längre, aj aj. Nu har också en del blivande valpägare varit här och fått sin lilla valp tilldelad och  deras längtan och väntan  får pågå några veckor till. 

Detta eländiga väder! Jag har inte vågat låta valparna vara ute än, det blåser, regnar, snöar och haglar om vartannat varje dag 😖. Det är dags för dem nu att vidga sina vyer, känna på gräs och olika underlag, klänga och klättra över grenar och små stubbar. Bättre väder tack, nu!! Nu i veckan ska de få ett litet bad, intressant att se hur de tycker om det. Klorna klipps varje vecka och varje dag tränar vi på borstning, ögon- och öronrengöring och vänjer dem vid att pillas på både här och där.  Det måste börjas i tid......

Senaste kommentaren

06.09 | 14:56

Hej
Tyvärr inte, har valpar just nu och tar inte emot besök mer än av de blivande ägarna.

06.09 | 11:45

Hej! Jag och min familj som består av min man och tioåriga dotter har så smått börjat leta efter en hundras som kan passa oss. Är det möjligt att få komma och göra ett besök och bekanta oss med rasen?

24.09 | 17:22

Ååå så söta de är❤️ Längtar såå tills vi får träffa de söta valpisarna !!

10.08 | 06:01

Så härligt att kunna följa Stellas utveckling och se vad som händer. Vi väntar med spänning! ❤️

Dela den här sidan