3. dec, 2019

Tomt i valphagen....nästan

❤❤5 av valparna flyttade samma vecka. Lilla Elsa stannade tills hon var 11 v då matte och husse var på en sedan länge planerad resa. Elsa är min blivande avelstik, jag hoppas att hon utvecklas bra så att hon blir en lämplig mamma. hon visar redan nu att hon är en mentalt och fysiskt fin liten tjej och kan inte tänka mig annat än att hon kommer att utvecklas väl.

En hane, Amfelo´s PS I Love You, Billy, har jag också avelsrätten på och hoppas att han också fortsätter att utvecklas till en stilig "karl".

Tyvärr fick jag tillbaka lille Cian, numera Bosse, efter bara två veckor, så nu bor han här igen. En helt underbar liten kille, trygg, social och allt som en liten valp ska vara. Han är nu såld igen till en av mina valpköpare från förra kullen. Där vet jag att han får ett underbart liv, älskad, omhuldad och allt den lille förtjänar. Ett litet tag till får jag njuta av honom sen är det "bara" mina 4 andra här hemma att pyssla om.

Jag stänger nu bloggen om mina älskade C-valpar, de har alla fått det perfekta hemmet hos helt underbara familjer. Nästa kull planerar jag inte förrän om 1 1/2 år, då blir Stella förhoppningsvis mamma igen ❤❤

Senaste kommentaren

06.09 | 14:56

Hej
Tyvärr inte, har valpar just nu och tar inte emot besök mer än av de blivande ägarna.

06.09 | 11:45

Hej! Jag och min familj som består av min man och tioåriga dotter har så smått börjat leta efter en hundras som kan passa oss. Är det möjligt att få komma och göra ett besök och bekanta oss med rasen?

24.09 | 17:22

Ååå så söta de är❤️ Längtar såå tills vi får träffa de söta valpisarna !!

10.08 | 06:01

Så härligt att kunna följa Stellas utveckling och se vad som händer. Vi väntar med spänning! ❤️

Dela den här sidan