5. okt, 2019

Älskade småttingar 💙❤️

Nu är de små redan tre veckor och i morgon flyttar de ut i köket. Härligt att få ha dem i blickfånget istället för att springa in och ut i sovrummet. Iofs så får de sova där någon vecka till, vill ha lite koll så inte de vuxna smiter in till dem. På tal om att smita in, mormor Mindy är en valpälskare, hon tar alla tillfällen i akt att smita in i valplådan! Jag har kommit på henne flera gånger och Stella accepterar att hon "hjälper till" med valpisarna. Mindy har t o m fått mjölk i tuttarna! Inte så bra, så jag får prata med veterinären när vi är där och putsar tänderna nästa vecka. Moster Viola vill också väldigt gärna umgås med valparna, hon skötte om förra kullen och lekte med dem, helt fantastisk liten valpskötare minsann. Hon slickade dem så de var alldeles blöta och rufsiga i ansiktet 😂. 

Idag fick valparna smaka riktig mat för första gången. Lite delade meningar om det var gott, mammas välling tycktes godare. Lite, lite varje dag så de vänjer sig så ska det nog smaka så småningom. De har fått "arbetsnamn" nu, Carla, Cian, Cliff, Conrad, Calvin och Mattis. Mattis är redan döpt eftersom han ska flytta hem till Karin som jag lånade fine Texas av. En hane ska jag ha kvar avelsrätten på, han kommer att få en härlig familj här i Habo och tiken, också avelsrätt, flyttar till Taberg. Kennelnamnen är i stort sett också klara, det blir titlar på -60-talsmusik, inga C-namn alltså, men det finns en tanke bakom mitt val till -60-talet. De namnen avslöjas när alla är klara! 

Senaste kommentaren

06.09 | 14:56

Hej
Tyvärr inte, har valpar just nu och tar inte emot besök mer än av de blivande ägarna.

06.09 | 11:45

Hej! Jag och min familj som består av min man och tioåriga dotter har så smått börjat leta efter en hundras som kan passa oss. Är det möjligt att få komma och göra ett besök och bekanta oss med rasen?

24.09 | 17:22

Ååå så söta de är❤️ Längtar såå tills vi får träffa de söta valpisarna !!

10.08 | 06:01

Så härligt att kunna följa Stellas utveckling och se vad som händer. Vi väntar med spänning! ❤️

Dela den här sidan