29. sep, 2019

Nu börjar allvaret 😁

Idag var det dags för kloklippningspremiĂ€r, 6 valpar x 4 tassar x 18 klor klipptes utan nĂ„gra större invĂ€ndningar. De förstod inte alls vad som hĂ€nde! Ett par veckor till sĂ„ kommer nog protesterna, ont gör det inte, men att sitta stilla och bli fasthĂ„llen i tassen, det Ă€r inte roligt det. Bara att vĂ€nja sig vid att vara hund. Snart dags för första badet, introducera tandborste, hĂ„rfön, borste, kam mm mm, allt som Ă€r nödvĂ€ndigt för att vara en ren och snygg liten Havanais. Och ve Ă„ fasa, imorgon blir det maskmedel! Det grinas illa och kvĂ€ljs men ner mĂ„ste det. 

Vikterna Ă€r fina pĂ„ allihopa, en bra bit över 400 g vĂ€gde de idag. Runda, trinda smĂ„ valpar och nöjda och belĂ„tna. De börjar kravla omkring ordentligt i valplĂ„dan sĂ„ nu kommer extra balustrader att sĂ€ttas dit annars kryper de snart ut! Mamma Stella kommer ofta ut till oss nu, finns ingen anledning att ligga hos valparna i onödan tycker hon. Är de mĂ€tta och nöjda sĂ„ somnar de sĂ„ dĂ„ kommer hon till oss. Korta promenader vill hon komma ut pĂ„ men vĂ€nder snabbt och vill tillbaka till sina smĂ„, duktiga lilla mamma ❀. 

Senaste kommentaren

06.09 | 14:56

Hej
TyvÀrr inte, har valpar just nu och tar inte emot besök mer Àn av de blivande Àgarna.

06.09 | 11:45

Hej! Jag och min familj som bestĂ„r av min man och tioĂ„riga dotter har sĂ„ smĂ„tt börjat leta efter en hundras som kan passa oss. Är det möjligt att fĂ„ komma och göra ett besök och bekanta oss med rasen?

24.09 | 17:22

Ă…Ă„Ă„ sĂ„ söta de Ă€r❀ LĂ€ngtar sĂ„Ă„ tills vi fĂ„r trĂ€ffa de söta valpisarna !!

10.08 | 06:01

SĂ„ hĂ€rligt att kunna följa Stellas utveckling och se vad som hĂ€nder. Vi vĂ€ntar med spĂ€nning! ❀

Dela den hÀr sidan